Известие

Collapse
No announcement yet.

Тракаща щанга задно окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сменях си на 56-цата преди 5г.някъде и ги рязах с лист от ножовка и на преса ги набих...ми не е особено приятна работа при положение,че съм сръчен и зная какво правя..То и тампони на стаб.щангата е кофти,но само първия път
    До колкото си спомням са по-къси отколкото са на снимката,но общо взето така изглеждат.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Ей, те това е на 156/147/GT и се сваля гадно
      Сваля се лесно, ще ви ги снимам, имам два нови, които нямат нищо общо с картинката.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Сваля се лесно, ще ви ги снимам, имам два нови, които нямат нищо общо с картинката.
        Няма да споря с теб. На едната го свалих лесно и набих новия, на другата .... лелята и цялата фамилия не помогнаха с набиването. Разглобяване на главина и близо тон усилие

Comment

Предстои ми смяна на томпона на задната главина. Искам да взема полиуретанови, но се притеснявам да не вземе да скърца, като при горните предни носачи. Има ли такава опасност? Според мен няма , но бих чул и други мнения. Моля да коментират само хора , които са имали или имат такива тампони на това място. Благодаря.

Comment

Attached Files
            Last edited by eproHD; d.m.y г., 22:48.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Working...
            X